Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Hur behandlar vi din personliga information ?

När du handlar från vår webbsida så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information. 


Vilken information samlar vi in ?

Vi samlar in så lite information som möjligt. När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. 

Sen så måste vi såklart veta vilka tjänster du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig om bokning, ändrad information osv.


Hur använder vi den  här informationen ?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du avbeställa vidare informationsbrev genom att mejla om detta till oss och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen. Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan.

Den enda informationen som vi behåller är din e-postadress. Resterande information sparas bara som underlag för den ekonomiska transaktionen.

Vill du inte att vi har din e-postadress i vår databas för informationsbrev så kan du mejla oss så tar vi bort den.